Dr. Putz Anita Márki-Zay Pétert támogatja

Mártély polgármestere erről Facebook bejegyzésében írt. Régóta köztudott, hogy Mártély független polgármestere és Lázár János között feszült a viszony, mint ahogy arról is beszélt korábban Putz Anita, hogy negatívan kellett volna a vásárhelyi első emberről nyilatkoznia.

Putz Anita azt írja mostani bejegyzésében, a feudális hűbéresküvel kombinált önkormányzati modell nem jelenheti a jövőt, 19 éve zsákutcának bizonyult ez a falu szempontjából. Elvesztettük iskolánkat, zárva vannak az uniós források, a szerény fejlődés is csak adakozásból és erőn felüli takarékosságból oldható meg.

Azt írja, Lázár János folyamatosan csak üres ígéreteket tesz, 2 éve elérhetetlen, és mint a település országgyűlési képviselője Mártély fejlesztési források iránti igényére eddig is csak egy, inkább cinikusnak értékelhető hangvételű levelet küldött neki, amit meg is osztott:

Úgy gondolja, ez az út nem járható. Ezért is buzdít mindenkit szavazásra az előválasztáson, mert a részvételi adatoknaknak is jelentősége lesz a jövőre nézve. Meglátása szerint a szavazók száma és a várható retorzió fordítottan lesz arányos. Gyakorlatilag minél kevesebben járulnak az urnákhoz, annál hevesebb lesz a lejárató kampány és fordítva.

Ő maga Márki-Zay Pétert támogatja, mert Hódmezővásárhely és Mártély útja közös és ez a garancia a gyümölcsöző a kapcsolatra. Mint ahogy hisz abban is, hogy politikusként a megfelelő időben kell véleményt alkotni, akkor amikor valóban szükség van rá. Súlytalan dolog a csata végén helyezkedni, zárja sorait..

előválasztásLázár JánosMárki-Zay PéterMártélyPutz Anita