Csütörtökön fórumon néz elébe a strandvitáknak az új igazgató

Ahogyan beszámoltunk róla, a múlt keddi véleményező ülés egyhangúlag támogatta Katona Zsolt kinevezését a Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda élére. Az új igazgató jövő héten csütörtökön délután 17:30-kor az uszoda aulájában strandfórumot tart, ahol bemutatkozik, elmondja a terveit és meghallgatja az érdeklődő lakosok véleményét.

A fórumra Márki-Zay Péter polgármester és a képviselőtestület is meghívást kapott. Korábban több, felfokozott vitákat generáló fórumot is tartottak a strand körül, a konfliktusok forrása elsősorban, hogy az intézmény veszteséges, ezért kénytelen árat emelni, aminek értelemszerűen a vendégek nem örülnek, akik közben keveslik a szolgáltatások minőségét.

Az eddigi fórumokon – amelyekből az egyikre a korábbi igazgatót, Veres Csillát elmondása szerint csak az utolsó pillanatban hívták meg, így nem tudott ott lenni – kevéssé közeledtek az álláspontok, így most ez lesz az új vezető első jelentős kihívása, hogy menedzselje a helyzetet és konszenzust teremtsen.

Katona ZsoltstrandstrandfórumTörök Sándor Strandfürdő