Csúszdapark: július végén terheléses próba – augusztus elején nyitás

Augusztus első hetében nyithat a 176 millió forintból épülő csúszdapark a vásárhelyi strandon. A Török Sándor Strandfürdőt érintő nagyberuházásban a vízgépészet mellett egy 55, egy 17, és egy 9 méteres élményelem létesül a nyári szezon második felére. Jelenleg a szivattyúakna vasbeton szerkezetén és a csúszdák tartóvázán dolgoznak a munkások.

Augusztus 1-jével nyit a csúszdapark, amely 3 különböző élményelemmel várja a látogatókat. Katona Zsolt, a Hód-Fürdő Kft. ügyvezető-igazgatója a Vásárhelyi TV-nek elmondta, július utolsó hetében már a terheléses próba lesz soron, ami azt jelenti, hogy már vendégeket is odaengedhetnek, hogy kipróbálják az eszközöket. Így reményeik szerint augusztus első hetében megnyithat a csúszdapark.

Emellett a gyermek-, és termálmedencék felújítva és természetesen vízzel feltöltve várják a vendégeket július 1-jétől, tehát péntektől. Megérkeztek ugyanis azok a kerítéselemek, amelyekkel jól le tudják ezeket a medencéket választani az építési területtől, mondta Katona Zsolt. Ez megfelelő hálós burkolással fogja a zajt is és a port is, tette hozzá.

csúszdaparkHód-Fürdő Kft.Katona Zsolt