Csongrád-Csanád és Békés vármegye legjobbja az Eötvös csapata

Már hagyomány, hogy minden évben kiírják a Centrum Futsal Kupát a Mátészalkai Szakképzési Centrum jóvoltából. A tornán azok a tagintézmények vehetnek részt, melyek valamely Szakképzési Centrumhoz tartoznak. Évről évre az Eötvös is indul, idén hatalmas sikerrel.

A körzeti fordulón iskolánk legyőzte a hódmezővásárhelyi és szentesi csapatokat, majd a megyei döntőt kihagyva, a regionális döntőre került sor. Itt a csapat minden meccsét megnyerve lett a regionális bajnok! A tornán mérkőzésről mérkőzésre, folyamatosan jobb teljesítményt nyújtva megvertük a Békéscsabai SZC Zwack József Technikum, a Gyulai SZC Szigeti Endre Technikum, a Szegedi SZC Déri Miksa Műszaki Technikum és szintén Szegedi SZC Vasvári Pál Gazdasági és Informatikai Technikum csapatát. A sors úgy hozta, hogy bár a csapatok körbe játszottak egymással, az utolsó meccs eredménye volt a döntő, hiszen az addig veretlen két csapat játszotta a mérkőzést, ahol 5-1-es sikerrel kerekedtünk fel a Déri csapatán – tájékoztatta a Vásárhelyi Médiacentrumot az Eötvös.

A döntőben 3 gólt rúgva, az egész tornán kiemelkedően játszó Buzás Richárd, csapatkapitányunkat a torna legjobb mezőnyjátékosává választották. Gratulálunk neki és az egész csapatnak, akik mindent megtettek ezért a győzelemért. Vár minket a 12 csapatos, országos döntő Nyírbátorban – közölte az iskola.

A csapat tagjai: Buzás Richárd Zsolt (csk), Ciortea Kristóf, Vass János Marcell, Németh Gergő, Szántó Ármin, Kruzslicz Alex, Telek Máté, Barna Ádám.

Eötvös József TechnikumfociHódmezővásárhelylabdarúgás