Cseri Tamás igazgatóhelyettes lett a Corvin iskolában

A Hódmezővásárhelyi SZC Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola honlapja szerint Cseri Tamás oktatóból igazgatóhelyettes lett. A kinevezésről az intézménytől és az önkormányzati képviselőtől is szerettünk volna többet megtudni, de a tanév kezdete óta nem kaptunk választ.

,,Cseri Tamás Igazgató helyettes, Oktatott tárgy: Digitális kultúra” – olvasható a corvin.hiszk.hu oldalon. Vele együtt most négy helyettes van az intézményben, a kinevezésről még hétfőn kerestük e-mailben Oláh Attila igazgatót, de nem kaptunk választ cikkünk megjelenéséig. Arra voltunk kíváncsiak,

  • mi indokolta egy újabb helyettes kinevezését?
  • Cseri Tamás melyik területért felel?
  • Igazgatóhelyettesként továbbra is tart órákat?

Az érintettet megkérdeztük arról, hogy mire számít, mennyire lesz nehéz összeegyeztetni a helyettesi munkát a képviselői feladatokkal? Választ tőle sem kaptunk.

Cseri Tamás az önkormányzati választást követően, 2020 júniusában mondott fel a Németh László Városi Könyvtárban. A Kalmárban 2013 óta nem volt könyvtáros, ő kapta meg a munkát az összevont iskolában.

A közösségi médiában is aktív, rendszeresen kritizálja a városvezetést és Márki-Zay Pétert, csak néhány jelző a legutóbbi posztjaiból: ,,alja ez az ember”, ,,elmebeteg”, ,,alpári neje”, ,,ripacskodásért”. Most pedig igazgatóhelyettes lett a Corvinban.

CorvinCseri TamásHódmezővásárhelyKalmárkinevezésoktatás