Családi streetball napot tartanak a Hódtóiban

Egy uniós pályázat társfinanszírozásával rendeznek streetball-t 2021. augusztus 14-én, szombaton Hódmezővásárhelyen a Hódtói Sportcentrumban. Az eseményen a két kedvezményezett sportszervezet, a Hódmezővásárhelyi Kosársuli és a szabadkai Spartak Ifjúsági Kosárlabda Klub minden versenyezni akaró kosarast várnak Vásárhelyről és térségéből.

A reggel 9 órakor kezdődő nevezés után fél 10-től pattog majd a labda a versenyeken. A megmérettetésre 5 korosztályban – 2008 és utána született fiúk és lányok, 2005-2007 fiúk, 2004 és előtte született férfiak, hölgyek (2007 és előtte született) és családi (minimum két generáció) – , várják a jelentkezőket. Ők teljesen ingyenesen mérhetik össze tudásukat ellenfeleikkel. A rendezvényen játékvezetés mellett zajlanak a mérkőzések a 3+1 főből álló csapatok között.

A sportolókat vendégül is látják: a nevezőknek pizzaszelet és üdítő segít majd feltöltődni az összecsapások között. Az első helyezett csapatokat sportserleggel és oklevéllel ismerik el.

A rendezvény programjáról és a jelentkezési feltételekről a CB Basket A to Z projekt hivatalos magyarországi honlapján a www.facebook.com/CBBASKETATOZ oldalon olvashat bővebben.

A Kosársuli és a Szabadka fiataljainak szombaton nem ér véget a program, mivel augusztus 15-én vasárnap közös kulturális és gasztronómiai programokon ismerkednek meg egymással és Hódmezővásárhely értékeivel.

Hódtói sportcsarnokkosárlabdaprogramProgramajánlóuniós pályázatVásárhelyi Kosársuli