Csak az akadályoztatás megy a Lakópark ügyében

Márki-Zay Péter a mai rendkívüli közgyűlés után rövid, zaklatott hangú élő videóval jelentkezett be youtube-csatornáján. Mint július végén írtunk róla, a Nyugdíjas Lakópark lakásainak ügye nagy vitát váltott ki már a legutóbbi közgyűlésen is. A mai rendkívüli közgyűlésen zárt napirendi pontként tárgyalták a kérdést, de most sem jutottak eredményre.

A polgármester feldúlt élő videóban jelentkezett be a zárt napirendi pont megtárgyalásának végeztével, melyben elmondta:

– Amikor Kis Andrea a saját javaslatát sem szavazza meg a pénzügyi bizottságra testálásra, akkor azt látjuk, hogy itt csak szándékos ellehetetlenítés van. Amikor Krupiczer Ferenc nem érti meg azt, hogy miközben ő azt mondja, hogy ez nem szociális intézmény és igenis a piaci árakat kell kiszámlázni a használókra, aztán nem szavaz meg egy áremelést, vagy díjemelést, akkor saját magával megy szembe – utalt Márki-Zay Péter a legutóbbi rendes közgyűlésen a Lakópark ügyében lezajlott vitára, majd hozzátette:

Az emberi alantasságnak ezt a példáját nem lehet megmagyarázni, amikor konkrétan két embert és egy százhúsz fős közösséget hátráltatnak és gonoszkodnak vele, erre nincs magyarázat. Örüljünk, hogy a viharkárosultakkal nem tették ezt, azt megszavazták.

A közgyűlés mai döntéseiről hamarosan bővebben is írunk még.

Kis AndrealakóparkMárki-Zay PÉter