Civil szervezeteket és sportegyesületeket támogat a város

A szeptemberi közgyűlésen szavazták meg az összegeket.

A közgyűlés 700 ezer forinttal támogatja az Agrármodernizációs és Régiófejlesztési Alapítványt, mely ezt konferenciaszervezésre kérte. 900 ezer forinttal támogatja a város a a Hódmezővásárhelyi Pálffy Huszár Egyesület lószállító utánfutó vásárlását, a Kertvárosi Olvasókör 200 ezer forintot kapott négy közösségi alkalom megszervezésére, a Mátyás Utcai Olvasókör épületfelújításra kapott 400 ezer forint, az Összetartozunk Szövetség pályázatát a város nem tudta támogatni.

De nem tudta a város támogatni a Hódmezővásárhelyi Önkéntes Tűzoltó Egyesületet és a Napfénysziget Alapítványt, miután azok még nem működik legalább egy esztendeje,

A Hódmezővásárhelyi Ének-Zenei iskola Alapítvány visszavonta a kérelmét.

A Dél-alföldi Biliárd Egyesület 450 ezer forintot kap, versenyen való részvételre, felkészülésre és eszközbeszerzésre, a Hódmezővásárhelyi Férfi Teke Klub 80 ezer forintot kap, a Hódmezővásárhelyi Squash Club SE 160 ezer forintot szavazott meg a közgyűlés. A NICS-HSÚVC-t, a város az idén már támogatta, így másodjára nem tudta. A Tailor Dance Sportegyesület versenyen való részvételt 550 ezer forinttal támogatja a város.

Nincs egy éves a Vásárhelyi Motoros Egyesület, így az most nem kapott támogatást.

közgyűlésPályázatsportegyesülettámogatásVásárhely