Bronzérmet nyert Ugrai Panna az úszó Ob-n, negyedik lett a NICS-HSÚVC sprintere

Tizenhat évesen sikerült dobogós helyezést elérnie felnőtt mezőnyben a Hód Úszó SE versenyzőjének, Ugrai Pannának. A NICS-HSÚVC sportolója, Lendjer Iván egy századmásodperccel maradt le az éremről, negyedik lett 50 méter pillangón.

A Kaposváron rendezett úszó országos bajnokság harmadik napján sem maradtunk vásárhelyi sikerek nélkül. Ezúttal a Hód Úszó SE tehetsége követelt magának helyet a dobogón: 200 méteres vegyesúszásban harmadik lett Máté Hunor tanítványa, Ugrai Panna. Nem maradt sok idő az ünneplésre, mert az egyesület hölgykülönítményének ismét rajtkőre kellet állni. Az Ugrai Panna, Juhász Janka, Batta Orsolya és Forján Anna Bojána összeállítású 4×100 méteres női gyorsváltója negyedik idővel kvalifikálta magát a ma délelőtti döntőbe. Juhász Janka egyéniben szintén kivívta a döntőbe jutást 100 méter gyorson, Ugrai Panna a 13. helyen, Batta Orsolya a 37. helyen zárt ebben a versenyszámban. Forján Anna Bojána 200 méter háton a 12. legjobb időt úszta.

A NICS-HSÚVC színeiben versenyző nagybecskereki Lendjer Iván 50 méter pillangón a 4. helyen ért célba, egy századmásodperccel lemaradva a brorzérmestől. Klubtársai, Sorak Stefan 400 méter gyorson a 8., Szőke Zita 50 méter pillangón a 10. helyen végzett.

Az úszódöntőket az M4 sport televízió 9:30-tól élőben közvetíti, időrend alapján a 100 méter gyors 10:14-kor, a váltó 10:44-kor kerül a képernyőre.

Hód Úszó SENICS-HSÚVCországos bajnokságúszásúszóverseny