Boksztáborban készültek fel a következő megmérettetésre a vásárhelyiek

Tizenhat sportoló vett részt a Hódmezővásárhelyi Box Klub táborában, aminek a fő helyszíne a Török Sándor Strandfürdő volt. Nyolc éves kortól a tizenöt évesig, fiúk és lányok egyaránt részesei voltak a felkészülésnek. A népszerű tábor az idén se maradhatott ki, sőt nagyszerű hangulatban telt.

Nagyon jó a csapat. Összetartanak,sőt ezen a héten még jobban összecsiszolódtak. Újabb barátságok születtek

-meséli az elmúlt öt napról Szalkai Edina, a klub vezetője.

Reggel futással kezdtek a fiatalok, még a hőség előtt, gimnasztikával folytatták, kesztyűztek is a versenyzők több menetet, így mérték fel a fizikális kondíciót. A közelgő versenyekre való felkészülés alapja volt a tábor és megfelelő alkalom volt a szinten tartásra és a kikapcsolódásra.

Napi szinten versenyeztek is a klubban bokszoló sportolók. Volt fekvőtámaszverseny, vízben futóverseny, helyben guggolóverseny, ami mind aktív szórakozás mégis az erőről és a kitartásról szól. Csuka Eszter, Marton Bence, Mucsi Ádám, Palócz Dávid, Posztós Krisztián voltak a legjobban teljesítők, ők érmet is kaptak.

Mindenki nyertes aki részt vett a táborban. Nyertek barátokat, élményeket, egy jó csapatot, akik összetartanak segítenek egymásnak

-összegezte a gyerekek teljesítményét Szalkai Edina.

A hét a Napfény Stúdió bulijával zárult, ahol Martonné Csilla bulival koronázta meg a hetet.

Most egy kis pihenő következik az ökölvívóknak, de július 23-24-én a Gyomaendrődi pofonparádén versenyeznek. Joó László, Hegyi Dominik, Marton Bence, Csuka Eszter, Cseh Kata, Palócz Dávid lesznek majd az indulók a csapatból ezen a viadalon. Ezután sem pihennek majd, a Szeged Boxvilágtól meghívást kaptak a Sziki Kupára augusztus 7- re, ahol szintén 7-8 versenyző indul majd.

bokszboksztáborHódmezővásárhelyi Box KlubSzalkai Edina