Békési János népkonyhával segítené a rászorulókat

A Magyar Szocialista Párthoz kötődő három képviselőjelölt a Kőfal Egyesület színeiben indul a június 9-i önkormányzati választáson. Ezt Kis Andrea nyilatkozta szerkesztőségünknek Békési János keddi választási fórumán.

Az 5-ös számú választókörzethez tartozó Szabadság téren a Kőfal Egyesület jelöltje arról beszélt, hogy megválasztása esetén mindenki számára nyitva áll az ajtaja, és a környék lakóinak érdekeit fogja szolgálni a torony alatt. Békési János családi alapon kötődik a körzethez, azt mondja, jól ismeri az itt élők problémáit. Elmondta, hogy felesége a Szabadság téren nőtt fel, és sokat mesélt neki az itt élők problémáiról. Békési János többek között népkonyhát működtetne, és azt ígéri, hogy napi szinten áll minden helyi lakos rendelkezésére, amennyiben bizalmat szavaznak neki a választáson, és képviselheti őket a torony alatt.   

Múltheti bemutatkozó sajtótájékoztatóján Kovács Pál, független, a Kőfal Egyesület által támogatott polgármesterjelölt elmondta, hogy 10 egyéni jelöltjük közül négyen baloldali érzelműek. Közülük az egyik Békési János, aki a Magyar Szocialista Párthoz kötődik. A körzet jelenlegi képviselője Kis Andrea szerint a Kőfal Egyesület jelöltjeként Békési tovább tudja vinni azt a szemléletet, amit ő képvisel. Elmondta: „a Kőfal Egyesületnek vannak olyan jelöltjei, akik a szocialista párthoz kötődnek.” Az 5-ös számú választókörzetben induló jelöltjüket pedig a következő szavakkal ajánlotta a választók figyelmébe. „Békési János élete, tevékenysége, hozzáállása abszolút garancia arra, hogy a hátrányos helyzetűeknek, rászorulóknak segítséget nyújt, és nagy gondossággal fogja ezt a körzetet képviselni.”   

Békési JánosHódmezővásárhelyKis AndreaKőfal EgyesületMagyar Szocialista Pártnépkonyhaönkormányzati választásVálasztásVásárhely