Beakadt a lemez: Brüsszel migránsokat engedne be, akik még szavazati jogot is kapnak

Amikor Brüsszel jogállamiságot kiált, valójában a bevándorlásra gondolnak – mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Szerinte Brüsszelben terveket szövögetnek a bevándorlás támogatására és mindenkit megbüntetnének, aki ezt nem hajlandó elfogadni.

Felidézte, Brüsszel legfrissebb terve bárki számára elérhető és elolvasható az Európai Bizottság honlapján. Ennek a címe: Teljes befogadás. Hollik véleménye szerint ez nem más, mint a Soros-terv végrehajtása. Ugyanis az első pontja szerint további migránsokat akarnak befogadni, a második szerint minden anyagi támogatást meg kell adni a bevándorlóknak, így a lakhatást is. A harmadik lépés szerint a bevándorlónak nemcsak szavazati jogot kell adni, hanem el kell érni, hogy részt vegyenek a politikában önkormányzati, nemzeti vagy akár európai szinten is.

A baloldal így vásárol voksokat! Még az sem számít nekik, hogy ha Európa ebben tönkremegy, ők akkor is végrehajtják a Soros-tervet”

– fogalmazott Hollik István.

Elmondása szerint az elkövetkező hetek vitái mögött valójában ez húzódik meg, és amikor Brüsszel jogállamiságot kiált, valójában a bevándorlásra gondolnak, „amire mi továbbra is nemet fogunk mondani”.

Beszámoltunk róla, az EU-s nagykövetek hétfő délutáni tanácskozásán a tagállamok képviselői minősített többséggel támogatták a jogállamisági mechanizmus beépítését az EU következő költségvetésébe. Ez a szavazás még nem ügydöntő volt, mert a végső szót a tagállamok miniszterei mondják ki, most csak tesztelték az álláspontokat. Lengyelország és Magyarország jelezte, hogy a jogállamiság miatt fenntartásai vannak. Ezért az Európai Unió a jövő év elejétől megbeszéléseket kezd a tagállamokkal a jogállamiság vizsgálatáról, illetve annak közös értelmezéséről.

BrüsszelEurópai UnióHollik IstvánjogállamiságmigránsSoros György