Baleset történt a 47-es nyugati elkerülőjénél Hódmezővásárhelynél

Egy munkagép, egy furgon és egy személyautó ütközött össze a 47-es főút 203-as kilométerszelvényénél, Hódmezővásárhely térségében, áll a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

Összesen öten utaztak a járművekben, amelyeket a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók áramtalanítanak. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, az érintett útszakaszt lezárták, irányítás mellett halad a forgalom.

Rendőrségi információink szerint a személygépkocsi Székkutasról haladt Szeged felé, a mártélyi felüljárónál próbált előzni, de nem tudta befejezni a műveletet, ennek során előbb a munkagép bal hátuljába ütközött, majd átsodródott a szemközti sávba, itt történt az újabb ütközés.

a baleset egyik szemtanúja és kárvallottja a Vásárhelyi TV-nek elmondta, hogy a személygépkocsi sofőrje három teherjárművet előzött, és azt hitte, hogy befér a munkagép előtt, de a kerekéről lepattant és őket találta el oldalról. Szerencsére mindenki jól van, bár még kellett idő, hogy felfogják, mi is történt.

A vétkes autó 20 éves sofőrjét a tűzoltók szabadították ki az autóból és a mentők kórházba vitték.

Balesetközlekedési baleset