Azonnali hatállyal megszüntetett minden kapcsolatot a Jovány Busz Kft-vel a Hódmezővásárhelyi Vízilabda Sport Club -saját buszokat szereztek be

A tegnapi napon jött egy telefon Jovány Gyulának, amelyben azt közölte vele a Hódmezővásárhelyi Vízilabda Sport Club vezetése, hogy megszüntetnek vele minden kapcsolatot, ezt állítja a vállalkozó. Dr. Soós Gábor, a HVSC elnöke annyit nyilatkozott a Vásárhelyi Médiacentrumnak, hogy mostantól saját erőből megoldják az utaztatást, amely információink szerint a gyermek, a serdülő és az ifjúsági csapatot érinti.

A Hódmezővásárhelyi Vízilabda Club a tegnapi nappal felhívott és elmondták, hogy az összes eddigi utat, amit ezek után még megrendeltek, lemondják, és megszüntetnek velem minden kapcsolatot.

– mondta Jovány Gyula, a Jovány Busz Kft. vezetője. Elmondása szerint a klub a döntését számára nem indokolta meg. Ő maga 2010 óta dolgozik a HVSC-vel, kiváló szakmai és baráti kapcsolatot ápolt velük. Semmi előjele nem volt annak, hogy a szerződést felmondja. Ebben az évben még 3 alkalom lett volt, amikor szállította volna a csapatot, ezeket mondta most vissza a csapat vezetése.

Joványnak az a véleménye, hogy ez egy ember utasítása lehetett, így egyik napról a másikra egy szerződéses kapcsolat megszűnését nem tudja mással magyarázni. Döntésüket neki a HVSC nem indokolta meg, annyit mondtak neki, állítja Jovány, hogy nem utazhatnak vele tovább.

Jovány Gyula azt is elmondta, amíg 1-2 buszuk volt, addig nem voltak senki szemében szálka. Amikor növekedni szeretnének, és több munkát vállalni, akkor egyből jönnek a negatív hangok. Ők egy családi vállalkozás, mondta, kár, hogy ilyen, őt idézve, a pártállami időkre emlékeztető döntés született.

Telefonon sikerült elérnie a Vásárhelyi Médiacentrumnak Dr. Soós Gábort, a HVSC elnökét, aki annyit mondott, hogy nekik csak alkalmi jellegre szóló szerződéses kapcsolatuk volt a Jovány Busz Kft-vel. Elmondta, a szerződést azért bontották fel, mert saját maguk meg tudják most már oldani a csapat szállítását. Más forrásból is azt az információt kaptuk, hogy a csapat saját buszt vagy buszokat szerzett be.

Jovány szerint viszont nála olcsóbban nem nagyon szállíthatják a csapatot, vásárhelyi vállalkozó nincs, aki ezt a szolgáltatást elvégezné, ha máshonnan jön vállalkozó, az szerinte a többletköltséggel járna.

Dr. Soós GáborHVSCJovány Busz Kft.Jovány Gyula