Az önkormányzat 14 perc alatt válaszolt az Alföldvíz útfelbontási kérelmére

Az önkormányzat hetekkel ezelőtt értesült arról, hogy a szakképzési centrumban egyesek azt a hazugságot terjesztik, hogy a város vezetése akadályozza a Corvinban fennálló dugulási probléma kijavítását, azzal, hogy az útfelbontási kérelemre nem adnak választ. Az esetről a polgármester már egy hónappal ezelőtt beszámolt. Most úgy tűnik, az ügy végére pont kerülhet.

Hibaelhárításhoz az Alföldvíznek semmilyen kérelmet nem kell beadnia, és nem is szokott, haladéktalanul elkezdik a műszaki megoldást, végül helyreállítják az útfelületet és csak utólag tájékoztatják róla a közutak fenntartóját. Tervezett munkákhoz kell csak előzetes engedélyt kérniük.

Az önkormányzat tegnapi tájékoztatása szerint egészen a keddi napig semmilyen engedélykérelem nem érkezett a Városház utcával és a Corvin épületével kapcsolatosan, csak most kapták meg az Alföldvíz kérelmét, amire 14 percen belül megadták a választ. Így vélhetően megoldódnak az oktatási intézmény szennyvízelvezetési gondjai.

Márki-Zay Péter november közepén arról beszélt, több iskolából is eljutott hozzá az, hogy divat mindenért őt okolni, de azért mégis azt javasolja az oktatási intézmények vezetőinek, hogy forduljanak bátran a szolgáltatókhoz.

ALFÖLDVÍZCorvinKalmárMárki-Zay Péterszennyvíz