Az MMM is követeli, hogy hozzák nyilvánosságra a titkosszolgálati jelentéseket

A külföldi adományok kapcsán a Mindenki Magyarországa Mozgalom úgy véli, csak a Fidesz legújabb lejárató kampányának egy felvonását láthatjuk, ezért követeli, hogy hozzák nyilvánosságra a titkosszolgálatok által készített, a mozgalmukat érintő anyagokat.

Közleményükben azt írják, szervezetük a magyar történelemben elsőként minden egyes forint támogatással nyilvánosan elszámolt, 42 ezer soros főkönyvük a honlapjukon megtalálható. Szeretnék, ha a magyar kormány is követné példamutatásunkat és nyilvánosságra hozná az ügynökaktákat, az általa betelepített migránsok teljes névsorát (különös tekintettel a nemzetközi körözés alatt álló bűnözőkre és terroristákra), a Pegazus kémszoftverrel kapcsolatos dokumentumokat, a Paks 2-re vonatkozó szerződéseket, valamint a kínai vasút és a kínai egyetem titkosított iratait is.

– fogalmaztak.

Mint azt megírtuk, csütörtökön az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottsága is ismét foglalkozott ,,Az egységes ellenzék külföldi kampánytámogatásának áttekintése” c. napirenddel. A testület úgy döntött, ha lehet, akkor nyilvánosságra hozzák a szakszolgálatok által megismertetett anyagokat. Kocsis Máté, a Nemzetbiztonsági bizottság fideszes tagja úgy értékelt: ,,Az ügyben megismert tények megdöbbentőek.”

adományMindenki Magyarországa Mozgalomországgyűlési választástámogatástitkosszolgálat