Az Euronics új áruházat nyit Szentesen

Ősszel nyitja meg új szentesi egységét a műszaki áruházlánc. Az üzlet alapterülete 480 négyzetméter lesz, és a nyitáskor 6 munkatárs fog ott dolgozni.

A Media Markt Vásárhelyen, az Euronics Szentesen és Kiskunfélegyházán terjeszkedik – értesült lapunk. Több álláshirdetés is megjelent a napokban, ami arra utalt, régiónkban új áruházakat nyitna a magyar tulajdonban lévő műszaki kereskedőlánc, az Euronics. Például hitelügyintéző-pénztárost is keres Szentesre az áruházlánc, amely munkáért bruttó 296 és 425 ezer forint közötti bért ígérnek. Áruházvezetői állást szintén hirdettek.

Lapunk megkereste a kereskedelmi láncot, hogy tájékoztatást kérjünk: hol és mikor nyit meg az új áruház Szentesen, illetve hány főt foglalkoztatnak majd. Mint megtudtuk, a Tesco hipermarketben alakítják ki az Euronics új üzletét 480 négyzetméteren. A nyitást őszre tervezik, és féltucat dolgozó szolgálja majd ki a vevőket.

Az Euronics forgalma egyébként jelentősen megugrott 2022 második felében – derül ki a Budapesti Értéktőzsdére benyújtott pénzügyi beszámolóból. Az áruházláncot működtető Vöröskő Kft. árbevétele a korábbi pénzügyi évben 88,7 milliárd forint volt, az elmúlt év utolsó hat hónapjában viszont 54,5 milliárd forint, ez utóbbi időszak adózás utáni eredménye pedig meghaladta az 1,7 milliárd forintot.

EuronicsSzentes