Az álom hotelszobát is berendezték a Corvinban

A vendégeket flambírozott pitével fogadták ma délután a Corvin diákjai a Corvin és a Kalmár mai „Mesterségek éjjele” közös pályaorientációs rendezvényén.

Nem csak a pályaválasztás előtt álló nyolcadikosokat, de családokat is vártak ma délután a Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola, valamint a Kalmár Zsigmond Szakképző Iskola közös, a Corvinban tartott pályaorientációs rendezvényén, melyen bemutatkoztak a cukrászok – akik mézeskalácsházból építették meg (majdnem) az intézményt, de bemutatták a kereskedelmi értékesítő, a pincér – vendégtéri szakember, a kőműves, a festő, mázoló, tapétázó szakmákat is.

Aki ellátogatott a bárba, az nem csak azt nézhette meg, hogyan keverik a corvinos diákok a koktélokat, de meg is kóstolhatták a finom – szeszmentes – italt. Aki pedig szemfüles volt, az nem csak a rendkívül gusztusos asztali terítéket, s kereskedelmi értékesítők ötletes csomagolásait csodálhatták meg, de alaposan rácsodálkozhattak az első emeleten berendezett álom hotelszobába is, vetett ágyastól, recepcióstól, mindenestől együtt.

– A mai alkalommal az országos, „Mesterségek éjjele” rendezvényhez kapcsolódik mindkét rendezvényünk, ez alkalommal családi délutánra várjuk az érdeklődőket – mondta Tóthné Rozsos Katalin szakmai igazgatóhelyettes. Hozzátette, az alkalommal szeretné bemutatni a következő tanévtől tanított szakmáikat, mind a turizmusban, mind a vendéglátásban és az ipari szakképzésben.

CorvinhotelszobaKalmárkoktélmesterségek éjelepincér