Árván maradt kislányoknak rendeznek jótékonysági estet Vásárhelyen

A szüleik egy görögországi nyaralásra indulva szenvedtek halálos balesetet, a most kétéves ikerlányoknak szombaton Vásárhelyen rendez jótékonysági estet a szegedi Trans Biker Society Motoros Társaság.

Jótékonysági motoros mulatságot tartanak szombaton délután négy órától a vásárhelyi Szántó Kovács János utcai 3 Vidám Dugóhúzó Csárda és Rendezvényházban. Az eseményen árván maradt két kis ikerlánynak is gyűjtenek.

Joó Gábortól, a Trans Biker Society Motoros Társaság alapítójától és vezetőjétől megtudtuk: az akkor másfél éves szegedi ikerpár is jelen volt a balesetben, egyikük súlyosabban, a másik kislány könnyebben sérült, de szerencsére túlélték. – Az ikrek támogatására csinálunk egy bulit, ahova várunk minden motoros és motor nélküli barátot, ismerőst, anyukát, apukát, természetesen akár kisgyerekkel!
A helyszínen kihelyeznek egy gyűjtőládát, amibe mindenki bedobhatja a támogatását, s lesz egy számlaszám is, ami egyenesen a befogadó szülők számlájára megy. Jelen lesznek a kislányok is, a befogadó szüleikkel együtt.
– A négykor kezdődő buli első két órájában gyerekprogram lesz, melyben fellép a Platina Duó zenekar, a gyerekeket kézműves sarokkal, hajfonással, csillámtetoválással is várják. Este 6-tól már az idősebbeket szólítjuk meg. Este 8-tól a vásárhelyi Clique zenekar, majd 10-től a Psychozis zenekar játszik. Azaz egy hajnalig tartó motoros mulatságra számíthatunk – árulta el Joó Gábor, aki a lányok édesapját még horgászversenyekről ismerte.

A helyben gyűjtött adományokat a motorosok másnap adják át a kislányok nevelőszüleinek.

3 Vidám Dugóhúzó Csárda és RendezvényházárvaBalesetikrekkislányokSzegedTrans Biker Society Motoros Társaságvásárhelyi hírek