Árokba esett egy idős kutya a vásárhelyi Fürkehalom utcában

A vásárhelyi tűzoltók mentették ki pénteken azt az idős, vak kutyát, amelyik a Fürkehalom utcában esett a mély árokba. Szombaton már egy autót mentettek ki az árokból a Szikáncsi úton.

Idős, vak kutyát mentettek a tűzoltók pénteken Hódmezővásárhelyen. A Fürkehalom utcából jelezték a lakosok, hogy az eb egy mély árokba esett, önerejéből nem tud kiszabadulni. A város hivatásos egysége percek alatt kiemelte a négylábút, aki a tűzoltóknak köszönhetően sérülések nélkül szabadult ki fogságából.

Árokba csúszott egy autó szombaton Hódmezővásárhely külterületén, a Szikáncsi úton. A hódmezővásárhelyi hivatásos egység áramtalanította a járművet, a balesetben egy ember sérült meg. 

Lakóépületet veszélyeztetett egy megdőlt fa Makón. Szombaton érkezett a bejelentés a szegedi főügyeletre, melyet követően a város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel végezték el a beavatkozást. 

A gyalogosokat is veszélyeztette egy magasban lógó, lehasadt faág vasárnap Kisteleken. A város hivatásos egysége rövid idő alatt elvégezte a műszaki mentést, a gyors beavatkozásnak köszönhetően személyi sérülés nem történt.

árokHódmezővásárhelykutyatűzoltóvásárhelyi hírek