Aranyeső a Hódmezővásárhelyi Box Klubnál

Szalkai Edina vezetőedző tájékoztatta portálunkat, hogy ismét óriási sikereket könyvelhetettek el boxolóink. Négy indulóból hárman aranyéremmel térhettek haza a pécsi kupáról.

Négy indulóból három arany! Pécsen szerdától csattantak az öklök az Utánpótlás Magyar Kupán, az egykori Diàkolimpia névű versenyen.

365 indulóból Hegyi Dominik, Cseh Viktória, Jónás Zoltán első helyezést, Száraz Szabolcs egy ötödik helyezést küzdött ki magának.

Keményen készültünk, edzőként megmondom őszintén számítottam erre. Taktikus edzésmódszerrel dolgoztam, hogy csúcsformában legyenek a versenyzőim – árulta el a siker titkát Szalkai Edina, a Hódmezővásárhelyi Box Klub vezetőedzője. – Hegyi Dominik junior versenyző 3 olyan gyönyörű csatát vívott, sőt két olyan versenyzőt győzött le, aki kiemelt favoritnak számított. Dominik edzéseken olyan felkészítést kapott, hogy tudtam, ezt a feladatot megoldja. – hangsúlyozta.

Cseh Viktória U12-ben szép, ragyogó bunyóval remekelt a döntőben. Vikinél a felkészítésnél odafigyeltem a kondicióra, így simán tette a dolgát – számolt be az edző.

Jónás Zoltán U12 a döntőben szintén nyert. Zolinál is tudtam, hogy nem lehet gond, hisz edzéseken odateszi magát maximálisan, s ez a döntőben látszott, egyhangú pontozással a keze magasba lendült. – mondta Szalkai Edina, aki azt is elárulta portálunknak, hogy elégedett, mert ahogyan fogalmaz: a munka, a kitartás, a szorgalom meghozta gyümölcsét.

Legközelebb a Hódmezővásárhelyi Box Klub ifjú titánjaival májusban a Bornemissza Nemzetközi Versenyen találkozhatunk, ahol junior és ifi-versenyzőink képviselik városunkat.

Cseh ViktóriaHódmezővásárhelyHódmezővásárhelyi Box KlubSzalkai EdinaSzáraz Szabolcs