Arany-Tóth Katalin indul a 3-as, tabáni körzetben

A Mindenki Magyarországa Mozgalom sokak által jól ismert jelöltet, Arany-Tóth Katalint indítja a 3. körzetben, Tabánban. Katalin Tabánban nőtt fel, ma is tabáni lánynak érzi magát – a társadalmi felelősségvállalás és önkénteskedés már szüleit is jellemezte – írja Márki-Zay Péter közösségi oldalán a jelöltről.

Katalin történelmi vásárhelyi család tagja, már édesapja is képviselő volt, háromgyermekes családanya (köztük egy halmozottan fogyatékos fiú édesanyja). Lelkesedése bizonyítja, hogy ötven felett is lehet új pályát kezdeni, magát átképezni és továbbtanulni – így ír a polgármester a tabáni körzet képviselőjelöltjéről. Arany-Tóth Katalin harminc éve verseket is ír, irodalmi esteken szerepel, több kötet szerzője, a helyi Kárász József Irodalmi Kör vezetője, tagja a Vásárhelyi Művészeti Díj bíráló bizottságának, versmondó versenyek zsűrijének.

Türelme és megértő hozzáállása példát ad mindannyiunknak – a körzet jelenlegi képviselője, Lőkösné Nagy Sarolta képviselő asszony példás munkáját méltó módon fogja folytatni Tabán körzetében – fogalmaz Márki-Zay Péter közösségi oldalán.

Arany-Tóth KatalinHódmezővásárhelyjelöltképviselőjelöltMárki-Zay Péterönkormányzati választásTabánVálasztásVásárhely