„Állati jó nap”-ra készül a Kiskosár Kishomokon

November 12-én vasárnap 13.00-16.00 óra között az új-kishomoki Közösségi Házban rendez a Kiskosár „Állati Jó Nap”-ot, ahol többek között Sipos gazda tart majd előadást a gyerekeknek a méhészetről. A következő, karácsonyi tematikájú Kiskosár-rendezvény decemberben lesz.

Az Állati Jó Nap a korábbi, szeptemberi Kishomoki Családi Naphoz hasonlóan kimondottan a gyerekeket és családokat igyekszik megszólítani, ehhez igazítják a szervezők a programokat és szolgáltatásokat is: lesz pónilovaglás, csillámtetoválás, kutyás bemutató, ingyenes állatos fotósarok, kutya-gyorskozmetika, adománygyűjtés, kézműveskedési lehetőség, állatos kvíz és előadások, például Sipos gazda tart a gyerekeknek egy méhészettel kapcsolatos ismeretterjesztő bemutatót.

A helyszínen elérhető lesz kistermelői lekvár, szörp, zöldségkrémek, ivólevek, fűszerek, stb., kistermelői tehéntej-termékek (különféle sajtok, joghurtok, stb.), kistermelői hentes- és füstöltáru, fürjtojás-készítmények, szezonális zöldség-gyümölcs, méz, food-truck a Zizi büfétől, varrott, horgolt és rengeteg más technikával készült kézműves termék a legkülönfélébb kategóriákban.

családi napKishomokKiskosárKiskosár vásárúj-kishomoki közösségi házVásárhelyvásárhelyi hírek