Állami forrást kapott a teniszklub vendégháza fejlesztésére

A turizmusban láthatja jövőt a Hódmezővásárhelyi Tenisz Club, vendégházuk fejlesztésére 5 millió forint állami támogatást nyertek.

Sportéletnek nincs nyoma a vásárhelyi teniszcentrumban, viszont a vendéglátás kitörési pont lehet az mfor.hu cikke alapján. A portál arról számolt be, hogy a a kormányzati felügyelet alatt álló Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által indított, összesen 300 milliárd forintos Kisfaludy hotel- és panziófejlesztési program pályázati nyertesei között ott van a Hódmezővásárhelyi Tenisz Club.

Az egyesület vendégházának felújítására 5 milliós állami támogatást ítéltek meg.

A cikkben emlékeztetnek arra, hogy a klub elnöke, Hernádi Gyula 2018-ban lett néhány napra országosan ismert, amikor váratlanul bejelentette, hogy Hegedűs Zoltán (Fidesz) és a komplett ellenzék által támogatott, függetlenként induló Márki-Zay Péter mellett elindul a polgármester választáson. Hernádi Gyula korábban kétszer is az MSZP színeiben mérettette meg magát. A választáson végül csak 201 szavazatot kapott, de az MSZP-ből kizárták, mert akadályozta a hódmezővásárhelyi Fidesz legyőzését.

A Szállás.hu hirdetésében az olvasható, hogy a 10 férőhelyes vendégházban 1 és 2 ágyas szobákat kínálnak, 8 darab salakos pályával várják a teniszt kedvelő csapatokat, baráti társaságokat.

Hódmezővásárhelyi Tenisz Club
Hozzászólások (0)
Új hozzászólás