Algyőnél égett a száraz fű

Három tűzeset történt hétfőn Csongrád-Csanádban és egy balesetnél kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak – számolt be róla a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ma.

Hétfőn délelőtt, Algyőn, a vasút mellett száz méter hosszan száraz fű, aljnövényzet égett. A lángokat a szegedi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt eloltották.

Algyő külterületén, a Keleti út mellett százötven négyzetméter területen száraz fű, aljnövényzet égett hétfőn délelőtt. A szegedi hivatásos és algyői létesítményi tűzoltók kettő vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Fának ütközött egy kombájn Makón, az Ardics utcában hétfőn délután. A fa az ütközés következtében kidőlt és forgalmi akadályt képezett. A műszaki mentést a makói hivatásos tűzoltók végezték el, motoros láncfűrésszel avatkoztak be. A baleset során senki sem sérült meg.

Hétfőn délután Magyarcsanádon, a Dózsa György utcában kettő hektár területen égett az avar, aljnövényzet. A helyszínre kiérkező makói és hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók végezték el az oltást. 

algyőBalesetCsongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságMagyarcsanádMakószárazság