Akkumulátortöltő okozta a vásárhelyi tanyatüzet

Szerencsére csak a melléképület gyulladt ki. A pótkocsi is megégett. A kép illusztráció.

Tűz volt egy tanya melléképületében kedden este Hódmezővásárhely külterületén. Az elsődleges vizsgálatok alapján egy akkumulátor töltője okozta a bajt. A hódmezővásárhelyi és az orosházi tűzoltók oltották el a lángokat, melyek ekkor már egy pótkocsira is átterjedtek. A szakszerű tűzoltói beavatkozásnak köszönhetően a főépületet nem érte el a tűz, személyi sérülés nem történt.

Árokba borult egy autó kedden délelőtt Mórahalomnál, az 5512-es úton. A műszaki mentést a mórahalmi önkéntes tűzoltók végezték el. Feszítővágóval szabadították ki a sofőrt, majd átadták a mentőknek.

Robbanás volt egy szegedi épületben kedden este. Az ötszáz négyzetméteres ingatlan kétszáz négyzetméteres részét érintette a gázrobbanás. Hárman voltak az épületben a baleset idején, közülük két embert a tűzoltók szabadítottak ki a romok alól. A mentők mindhárom embert kórházba szállították. A pontos okok felderítése érdekében a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni szemlét tartott – közölte a katasztrófavédelem. 

akkumulátortanyatűzVásárhely