A vásárhelyi kórház keresi a legtöbb szakembert

Néhány meglepő szakmára és néhány hagyományosra is hirdetnek állást Vásárhelyre a Közszolgállás Portálon. Közúti ellenőrt, bírságolási referenst is keresnek Vásárhelyre, könyvtárost, tanítót és földrajz- biológia szakos tanárt pedig Mindszentre és Nagymágocsra.

A Lázár János vezette Építési és Közlekedési Minisztérium Közúti Közlekedési Ellenőrzési Főosztály, Dél-Kelet Magyarországi Régiós Ellenőrzési Osztálya Kormányzati szolgálati jogviszony (Kit.) keretében hirdet pályázatot közúti ellenőri feladatok elvégzésére határozatlan időre, heti 40 órás, azaz teljes munkaidőre, Hódmezővásárhelyre. A pályázónak középfokú végzettség elegendő, de előnyt jelent az angol, arab, bolgár, cseh, francia, horvát, lengyel, német, olasz, orosz, román, spanyol, szerb, szlovák, szlovén, török és ukrán nyelv ismerete.

A szakminisztérium főállású bírságolási referenst is keres Vásárhelyre, feladata: közigazgatási hatósági eljárás keretében közúti járművekkel összefüggő ügyekben döntés előkészítése, meghozatala. Előterjesztések véleményezése és előkészítése, beszámolók, jelentések, összefoglaló anyagok, módszertani javaslatok készítése.

A vásárhelyi kórház a sürgősségi osztályra (ez az állás határozott időre – előre láthatóan 2026. december 31.- szóló egészségügyi szolgálati jogviszony keretében tölthető be) a sebészetre és a szülészetre is keres ápolót, közegészségügyi-járványügyi ellenőr/felügyelőt, fertőtlenítő-sterilezőt, intenzív szakápolót, csecsemő és gyermekápolót, hematológiai asszisztenst, infekciókontroll-nővért (Hódmezővásárhelyi székhelyre és valamennyi telephelyre) és szülésznőt.

A Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ több állást is megpályáztatott: a mindszenti iskolába keres könyvtárost vagy könyvtárostanárt (tanítót), és tanítót, földrajz-biológia szakos tanárt, a nagymágocsi iskolába pedig biológia-kémia szakos tanárt.

ápoló. mindszentHódmezővásárhelyiskolakönyvtároskórházNagymágocstanárvásárhelyi hírek