A megválasztott képviselők is részt vehetnek a közgyűlés munkájában októberig

Módosították a szervezeti és működési szabályzatot, méghozzá úgy, hogy a bizottsági munkában részt vehetnek a június 9-én megválasztott képviselők is októberig, amikoris beülhetnek a testületbe. Azt is eldöntötték, hogy ki milyen bizottság tagja lesz.

A közgyűlés elfogadta ezt az SZMSZ módosítási javaslatról szóló rendeletet, majd ennek kihirdetése után arról is szavazott a testület, hogy ki milyen bizottságban vesz majd részt.

Eszerint a Pénzügyi-Gazdasági, Városfejlesztési és Városüzemeltetési Bizottság tagja lesz Szabó Ferenc és Detki Dávid, az Ügyrendi és Mandátumvizsgáló Bizottságba kerül majd Dr. Kecskés Fanni és Horgos Nóra, a Szociális és Egészségügyi Bizottság tagjai lesznek Turi Csaba és Fodor Györgyi, az Oktatási, Kulturális, Sport és Nemzetiségi Bizottságba pedig Jovány Gyula és Arany-Tóth Katalin kerülnek majd be.

Mivel azt még nem tudni, hogy a listán bejutott Fidesz-képviselők kik lesznek, a közgyűlés arról döntött, hogy állandó helyet biztosít a majd mandátumot felvevő Fidesz-es képviselőknek.

bizottságHódmezővásárhelyképviselőkközgyűlés