A Megbízható Munkaadó 2024-26 cím nyertesei között van a Villeroy & Boch

Immár nyolcadik alkalommal ítélte oda a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) a Megbízható Munkaadó elismerő címet 37 tagvállalatának. A díjjal olyan vállalatokat jutalmaznak, amelyek példaértékű és megbízható módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről. Az egyik díjazott a Villeroy & Boch Magyarország lett.

A kitüntető cím odaítélése pályázati úton történik, melynek során a résztvevő cégeknek egy részletes kritériumrendszer alapján kell ismertetniük gyakorlati megoldásaikat, vállalati irányelveiket, úgy, mint javadalmazás, szociális-jóléti juttatások, egészség és munkakörülmények, képzés és továbbképzés, fejlődési és karrierlehetőségek.

A szakmai zsűri értékelése alapján idén 37 vállalat benyújtott pályázatát bírálták el pozitívan, ezzel a következő három évben ők viselhetik a megtisztelő Megbízható Munkaadó címet. A kitüntető okleveleket Sávos András, a DUIHK elnöke, Robert Zessner, a budapesti Német Nagykövetség gazdasági attaséja és Dr. Vörös Ágnes, a BASF HR vezetője, a zsűri elnöke adták át.

A díjat a Villeroy & Boch Magyarország nevében Pál Judit HR vezető vett át.

A 2017-ben életre hívott kezdeményezés alapvető célja, hogy felhívja a cégek figyelmét a munkavállalóbarát környezet fontosságára, és a munkahelyi feltételek folyamatos javítására ösztönözze a vállalatokat.

Ezért nagyon komplex kritériumrendszernek kell megfelelnie annak, aki elnyeri a cím viselésének jogát, amely már nem két, hanem három évre szól, ezzel is elősegítve, hogy egy-egy jó elképzelés, intézkedés hosszabb távon még inkább beépüljön a HR hétköznapi gyakorlatába.

A Villeroy & Boch Magyarország a város és a térség egyik meghatározó munkáltatójaként kiemelten törekszik arra, hogy a pályázatban is meghatározottaknak megfelelően működjön, és a munkavállalók mellett lehetőség szerint különféle programokkal azok családját és különösen a gyermekeiket is támogassa, írták szerkesztőségünknek is eljuttatott közleményükben.

HódmezővásárhelyMegbízható MunkaadóNémet-Magyar Ipari és Kereskedelmi KamaraVilleroy & Boch