A listavezetőnél lép pályára a Kosársuli

A tabella élén álló Budafok otthonába látogat a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli pénteken az NB I/B Zöld csoportjának 13. fordulojában. A kék-sárgák jelenleg a nyolcadik helyen várják a folytatást, igaz, az elmúlt hetekben több sérülés is hátráltatta Vuk Pavlovics edző legénységét – számolt be róla a vásárhelyi csapat honlapja.

A Vásárhely múlt héten igencsak tartalékosan tudott pályára lépni, mivel sem Pinnyey Márton, sem Varga Zalán nem volt egészséges. Akár meglepetést is okozhatunk a Budafok ellen – mondta Bálint Erik, (a fotón) az utóbbi hetekben kiválóan teljesítő hódmezővásárhelyi kosaras. Szerinte egyre jobban összeáll a csapat, a Vuk Pavlovics mester által vezényelt edzésmunka pedig hamarosan meghozza a gyümölcsét. Természetesen nem feltett kézzel mennek fel a parkettre a bajnokesélyes Budafok otthonában, a sikerhez azonban nagyon átgondolt, fegyelmezett játékra lesz szükség.

A budafokiak eddig csak egy mérkőzést vesztettek el, mégpedig a Dunaharaszti ellen.

A Hódtói Sportcsarnokban december 16-án, pénteken lesz leghamarabb mérkőzés, akkor a Nyíregyházát fogadja majd a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli az NB/I B Zöld csoportjában.

Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársulikosárlabda