A kormányhivatal is kint lesz az állattenyésztési napokon

Az Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály és a környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály munkatársait is felkereshetik az érdeklődők. A mobil ügyfélszolgálat, vagyis a kormányablakbusz pedig a már megszokott szolgáltatásokat kínálja.

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal standja három napig, szeptember 23-25-ig a G-szektorban található meg – olvasható a hivatal oldalán. Dr. Juhász Tünde a Hód-Mezőgazda Zrt. kiállítási centrumában elmondta, ,,a megyénkben nincs olyan agrárvállalkozás, mezőgazdasági termelő, ami ne kerülne kapcsolatba a kormányhivatallal. A szervezetnek számos olyan területe van, melyekkel a gazdák együttműködnek. Ezek az osztályok a kötelező adminisztráció okán, vagy éppen a támogatások során, a mezőgazdász társadalommal folyamatosan tartják a kapcsolatot, ezért nem meglepő, hogy az állattenyésztési napokon is jelen lesznek a szakemberek.”

– Fontosnak tartjuk, hogy a kormányhivatal minden olyan rendezvényen megjelenjen, ahol közelebb tudjuk vinni a hivatalt az ügyfelekhez. Közös célunk az, hogy mind az ügyfél, mind pedig a hatóság megelégedettségére végezzük a feladatunkat – fogalmazott a kormánymegbízott.

A standnál megtalálhatjuk az Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály munkatársait; az Agrárügyi Főosztály szintén napi kapcsolatban áll az agrárvállalkozókkal és szintén tudnak segíteni. A Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály szakemberei is jelen lesznek, és a laikus látogatóknak is tudnak fontos információval szolgálni, sőt, még a magunk mögött hagyott ökolábnyomunk nagyságát is megmondják. A kormányablakbusznál készíthetünk személyi igazolványt, jogosítványt, vagy éppen COVID-, illetve diákigazolványt és ügyfélkaput.

Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda NapokCsongrád-Csanád Megyei KormányhivatalJuhász Tünde