A kórház szerint tele a raktár wc-papírokkal és kézfertőtlenítővel – Magyar Péter szerint akkor rakhatnának ki belőlük a vécékbe

Érdekes ,,riposztnak” lehettek szemtanúi azok, akik elolvasták a Heim Pál Gyermekkórház kiírását, és alatta Magyar Péter válaszát. Amit egyébként sok más kommentelő is megerősített a poszt alatt.

A kórház arról posztolt, hogy korábban megérkezett a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Üllői úti központjába a Tisza Párt adománya, melyet az átvételkor Dr. Fekete Ferenc orvosigazgató köszönt meg. Hozzátették azonban azt, hogy az adományt az adományozási eljárás befejezéséig abba az eddig is csaknem teli raktárba szállították, ahol a kórház által vásárolt és a KEF (Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság) által szállított kézfertőtlenítőket és wc-papírokat tárolják.

Erről képmontázst is posztolt a kórház:

Magyar Péter hozzászólt a poszt alatt, és azt írta, hogy ha tényleg tele lett volna a raktár, mint hogy az általa látottak alapján nem volt, akkor esetleg március óta lehetett volna fertőtlenítőszert és wc papírt kihelyezni a mosdókba. Legalább a fogadó helyiségekbe, ahol naponta több száz, sok esetben fertőző gyermek is megfordul.

Nem minden esetben szerencsés, ha a kommenteket biztos forrásnak vesszük, de ez esetben akadt néhány olyan kiírás, amely azt mutatta, hogy aki kommentelt, az pontosan tisztában van a helyzettel, és megerősítette Magyar Péter szavait:

adományegészségügyHeim Pál GyermekkórházkórházMagyar PéterTisza Párt