A HFC kikapott, cserejátékosát a padról állították ki

Öt pontra távolodott a biztos bennmaradást jelentő 14. helytől a HFC labdarúgó csapata, miután alulmaradt a rivális Vác otthonában.

Szerdán pótolta a Vác elleni, korábban elhalasztott NB III-as labdarúgó meccsét a Hódmezővásárhelyi FC. Mint ismeretes, a váciak kérték a 24. fordulóban a találkozó elhalasztását, miután több játékosuk és Csank János vezetőedző is pozitív koronavírus-tesztet produkált. A HFC a fair play jegyében belement a halasztásba.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, de a szünet után gól- és lapgazdag félidő következett. A házigazdák a 47. percben vezetéshez jutottak, amit 6 perccel később megdupláztak. A 67. percben a vásárhelyiek részéről Bata Kristóf szépített, ám az egyenlítés elmaradt, a váciak a 79. percben megszerezték harmadik találatukat. A végjátékban megfogyatkozott a HFC: Kandó Zsombort tíz perccel a lefújás előtt a cserepadról állította ki a játékvezető a jegyzőkönyv szerint.

Vác FC – Hódmezővásárhelyi FC 3-1 (0-0)

Kandó Róbert vezetőedző: – Hatvan percet átaludtunk a mérkőzésből. 2-0 után kezdtünk el úgy játszani, ahogy kellett volna egész mérkőzésen. 2-1-nél mérkőzéslabdát rontottunk el, az ellentámadásból pedig gólt kaptunk. A Szekszárd ellen mindenképpen nyernünk kell.

HFClabdarúgás