A helyi Fidesz beismerte, hogy Lázár János miatt nem kapott rezsitámogatást városunk

A helyi – Lázár Jánoshoz köthető – portál több cikkben is leírta, ahogyan a helyi Fidesz közleményben tudatja, hogy Lázár János a felelős azért, hogy Hódmezővásárhely egyetlen megyei jogú városként nem kapott rezsitámogatást, de azért is, mert a vásárhelyi uszoda – a minisztériumi és úszószövetségi ígéretek ellenére – sem kapott egy fillért sem rezsitámogatásként.

Idézik ugyanis annak a beszédnek egy részletét, ami a kedd délutáni Szabadságtéri fórumon/sajtótájékoztatón hangzott el Márki-Zay Péter polgármester szájából.

A polgármester szó szerint ezt mondta:

„Úgy gondolom, hogy továbbra sem a négylábú kártevők a legkárosabbak Hódmezővásárhely számára, millió más problémánk van, hogy mást ne mondjak, például Hódmezővásárhely az egyetlen megyei jogú város, amely valamilyen ismeretlen okból, de valószínűleg egy kártevőnek köszönhetően nem kapott rezsitámogatást egyedüli megyei jogú városként, valamint szintén egy kártevőnek köszönhetően Hódmezővásárhely uszodája nem kapott támogatást. Ennek ellenére mi nem zártuk be az uszodát, tehát, azt gondolom, hogy mi rendkívül hősiesen védekezünk nem csak a patkányok, hanem a kétlábú kártevők ellen is.”

Lázár János neve nem hangzott el.

HódmezővásárhelykártevőLázár JánosMárki-Zay Péter