A fotók kettős mércéje

Óriási felháborodás kísérte a kormányoldali felületeken azt a fotót, amelyet az önkormányzat és Márki-Zay Péter is közzétett, és amelyen Ambrus István Mártély polgármestere kezet fog Márki-Zay Péterrel. A fotó készítésének pillanatában a mártélyi polgármester egyik kezét zsebredugva, éppen pislogás közben fog kezet a vásárhelyi polgármesterrel.

Közben persze kiderült, hogy a fotó készítője szólt a mártélyi polgármesternek, hogy vegye ki a zsebéből a kezét, de nem tette meg. Vagyis egy egyértelműen fotóval megörökített pillanat részesei voltak a polgármesterek, azaz gondoskodhattak volna arról, hogy minden rendben legyen velük a fotón.

Íme a fénykép a két polgármesterről:

A helyi Lázár Jánoshoz köthető hírportál aljas módszerekről ír, miközben rendszeresen használnak a városvezetőkről előnytelen, videókból rosszul kivágott fotókat.

Mutatunk egy párat:

A fotók a promenad24.hu oldalról származnak

Rosszabbul járt Gyöngyösi Ferenc alpolgármester, aki egy ideje minden cikkükben egy a hajnali órákban készült, a hóágyú első, sikertelen beüzemeltetéséről beszámoló videóból kivágott fotón szerepel.

Még abban a cikkben is ezt a nagyon rosszul elkapott pillanatfelvételt használják, amiben arról számolnak be, hogy új autót vásárolt.

Ambrus Istvánfotókkettős mérceMárki-Zay Péter