72 óra két meccs között – ma is játszik a HFC

Nemzetközi porondhoz szokott csapatok ritmusában játszik a hazai NB III-as bajnokság mezőnye. A HFC ma 17.30-kor a Kecskemétet fogadja.

Vasárnap a Vác ellen remekeltek a vásárhelyi labdarúgók, de pihenésre és felkészülésre nem egész 72 órájuk maradt.

„Mentálisan biztosan egy lökést adott ez a csapatnak. Fizikálisan viszont más kérdés, a csapatból többen gyárban vagy postásként dolgoznak, nem a fociból élünk, így nem lesz könnyű a szerdai meccsre megfelelői fizikai állapotba kerülni. Egy nagyon erős csapattal játszunk, a Kecskemét meg szeretné nyerni a bajnokságot. A padon vannak játékosaink, akik bevethetőek, ők viszont fiatalok, még talán érniük kell. Sosem szoktam meccset beáldozni, de vasárnap a Szekszárd elleni találkozó következik, ami nyerhető meccs. Természetesen a Kecskemét elleni meccsről sem tettem le, de nagyon okosan kell beosztani erőinket” – fogalmazott Szűcs Róbert vezetőedző.

Povázsai Zsolt sérült, Forró Attila pedig a piros lap miatt biztosan kihagyja a Kecskemét elleni találkozót és jó eséllyel Bódai Dániel sem lesz még bevethető. Mezei Olivér kisebb sérüléssel vállalta a játékot a Vác ellen is, ráadásul az 58. percben cserét kért, így kérdés, hogy milyen állapotban lesz.

A Kecskemét mérlege egyelőre a HFC-hez hasonló, három győzelem, két vereség, igaz a gólarányuk 13 lőtt és 6 kapott gól.

HFClabdarúgás