51 hallgató kapja meg diplomáját a Mezőgazdasági Karon

A 66. Diplomátadó Ünnepi Tanácsülését rendezi pénteken délelőtt 10 órától a kar Andrássy úti épülete Sófalvy termében a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara.

Az ünnepségen Mikó Edit, a kar dékánja mond köszöntőt, a végzősök nevében Kerékgyártó Kitti, okleveles vidékfejlesztő agrármérnök búcsúzik a kartól.

Az SZTE Mezőgazdasági Kar 66. Diplomaátadó Ünnepi Tanácsülésén összesen 51 végzett hallgató kapja meg diplomáját, közülük 21-en kiváló minősítéssel. Legidősebb friss diplomásuk 62 éves. A végzett hallgatók közül 4-en külföldiek, ők Kínába és Ghánába viszik haza a nálunk megszerzett szaktudást.

Az ünnepségen a gyógy-, és fűszernövények felsőoktatási szakképzési szakon, a ménesgazda felsőoktatási szakképzési szakon, a mezőgazdasági felsőoktatási szakképzési szakon, a mezőgazdasági mérnöki alapképzési szakon (magyar és angol nyelven), a vadgazda mérnöki alapképzési szakon, a gyógy- és fűszernövény-termesztő és -feldolgozó szakirányú továbbképzési szakon, a precíziós agrárgazdálkodási szakirányú továbbképzési szakon, a mezőgazdasági értékbecslő szakirányú továbbképzési szakon, a vidékfejlesztési agrármérnöki mesterképzési szakon, továbbá a növényvédelmi szakmérnök szakirányú továbbképzési szakon végzett hallgatók vehetik át diplomájukat.

diplomaHódmezővásárhelyszegedi tudományegyetem mezőgazdasági karatanácsülésvásárhelyi hírek