31 klub 472 úszója áll rajtkőre hétvégén Vásárhelyen

31 egyesület 472 sportolója nevezett a hétvégén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Rövidpályás Hód Kupa úszóversenyre, amit a Hód Úszó SE szervez. A klub közösségi oldalán szombaton és vasárnap is élőben közvetíti a futamokat, nézők ugyanis nem lehetnek a Gyarmati Dezső Sportuszodában.

Az ország minden pontjáról jönnek úszók hétvégén Hódmezővásárhelyre, de a két helyi klub közül csak a szervező Hód Úszó SE képviselteti magát az V. Hód Kupa rövidpályás úszóversenyen. 31 egyesület 472 sportolót nevezett be a viadalra. A legnépesebb csapattal a házigazdák, az FTC, a BVSC és a Szegedi Úszó Egylet indul. Az indulók létszámát a járványhelyzet miatt korlátozni kellett, illetve nézőket sem engednek majd be a helyszínre, sőt azon sportolók, akik az adott napon elhagyják az uszodát, már nem térhetnek vissza.

Annak érdekében, hogy a hozzátartozók és a szurkolók sem maradjanak le a rendezvény izgalmas futamairól, a Hód Úszó SE közösségi oldalán videóközvetítést biztosít, így a verseny minden percét élőben követhetitek a Facebookon az érdeklődők. Kezdés szombaton és vasárnap reggel 9 órakor.

Hód Úszó SEúszásverseny