2024-től is marad a régi helyén a fogorvosi ügyelet Vásárhelyen

Újabb kétéves időszakra nyerte meg a fogorvosi ügyeleti ellátást a Ro-Liv Dent Kft. Az Andrássy út 28./a második emeletén továbbra is a fiatal fogorvos házaspár, Becsei Roland és Romsics Lívia vállalkozása fogadja a halaszthatatlan fogproblémával érkező pácienseket.

Az erről szóló szerződést ma írta alá a fogorvosi rendelőben Márki-Zay Péter polgármester és a vállalkozás képviseletében Becsei Roland. A polgármester a helyszínen elmondta: az elmúlt két évben nagyon sok pozitív tapasztalatot gyűjtött a város a vállalkozással, most pedig egy újabb nyílt eljárásban ismét ők nyerték meg a fogorvosi ügyeleti ellátást Vásárhelyen. Igaz, a költségek emelkedése miatt most az előző időszakhoz képest nagyobb összegért, havonta 1 millió 350 ezer forintért vállalták azt.

A fogászati ügyeletet munkaszüneti és ünnepnapokon reggel héttől 13 óráig lehet felkeresni minden olyan esetben is, amelyhez fájdalomcsillapítás kell. Törekednek tehát arra, hogy a fájdalmat csillapítsák elsősorban – ebbe több minden beletartozik, pl. antibiotikum adása, recept felírása, gyökérkezelés elkezdése illetve a foghúzás is.

Becsei Rolandfogorvosi ügyeletHódmezővásárhelxMárki-Zay PéterRo-Liv Dent KftRomsics LíviaVásárhelyvásárhelyi hírek