115 nap kényszerszünet után ismét a saját stadionjában játszik a HFC

Elkészült a Magyar Labdarúgó Szövetség előírásainak megfelelő, minimális fedett lelátórész a városi stadionban, így ma saját pályáján rúghat labdába a Hódmezővásárhelyi FC NB III-as labdarúgó csapata.

Esőt ígérnek az időjósok mára, úgyhogy rögtön ki is lehet próbálni a fedett lelátót a városi stadionban, amit több mint 7 millió forintért építtetett a Hódmezővásárhelyi FC annak érdekében, hogy 115 nap kényszerszünet után végre ismét hazai pályán játszhasson bajnoki mérkőzést a város NB III-as labdarúgó csapata. Noha a Hódmezővásárhely Sportjáért Alapítvány évekkel ezelőtt jelentős TAO forráshoz jutott, hogy a főlelátót befedje, erre még nem került sor.

Az egyesület mostani fejlesztésével az MLSZ minimumelvárását teljesíti, hiszen a szövetség infrastruktúra szabályzata szerint az NB III-ban legalább 200 fedett ülőhelyet kell biztosítani a nézők számára.

Az esőtől óvó lelátórész avatására ma a Balassagyarmat érkezik. A nógrádiak egy ponttal előzik meg a tabellán a HFC, amely ezúttal tényleg hazai pályán bizonyíthat a 16 órakor kezdődő találkozón.

HFClabdarúgásMLSZNB IIIvárosi stadion