4500 doboz vitaminnal támogatta az egészségügyi dolgozókat a Goodwill Pharma

Szeretnénk hálánkat kifejezni a koronavírus-járvány legnagyobb hőseinek, hazánk egészségügyi dolgozóinak. Adományozó kampányunk keretében több mint 25 kórháznak juttattuk el vitamincsomagjainkat. Köszönetünk jeléül intézményenként mintegy 180 doboz Szent-Györgyi Albert Immunkomplex Cedezin vitaminnal járultunk hozzá a dolgozók egészségéhezírja weboldalán a Goodwill Pharma.

A rendszeres, változatos mozgás, a megfelelő vitaminbevitel segítenek, hogy testünk változásait pozitívan és kellő humorérzékkel fogadjuk. A gondolatok azonban csak tettekkel válhatnak eredménnyé, így a jó példákat érdemes saját szokásokká alakítani. Ezek jelentős része egészségünkre vigyáz. Csak az elején nehéz tudatosan végezni őket. Nap mint nap bevenni a szükséges vitaminunkat és megtalálni a lehetőséget a rendszeres mozgásra. Barátkozzunk meg a jó szokásokkal, hogy készen álljunk a kihívásokra és maximális erőbedobással gondoskodjunk szeretteinkről. Főleg, amikor a legnagyobb szükség van rá. A Nobel-díjas szegedi Professzor, Szent-Györgyi Albert nevével fémjelzett vitamincsalád készítményei ennek a célnak a megvalósulását támogatják.

Reméljük, hogy a hazai kórházak Hőseit a vitaminadományokon kívül számos pozitív megerősítésben részesítik, hiszen maximálisan megérdemlik az elismerést.

-teszik hozzá.

riporter

Hozzászólások lezárva.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!