Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Cseresnyés aranyakkal kezdődött a (K)OLIMPIA

Az idén 2024. május 31-június 02. között Szekszárd adott otthont az Arany János Programos diákok KOLIMPIA sportrendezvényének, melyen eredményesen vett részt a Hódmezővásárhelyi SZC Cseresnyés Kollégium kis létszámú, de annál lelkesebb csapata – tájékoztatta a Vásárhelyi Médiacentrumot Kiss Pál AJKP programvezető.

Az ország minden területéről, összesen 7 intézményből (Pécs, Püspökladány, Törökszentmiklós, Salgótarján, Szekszárd, Vásárosnamény, Hódmezővásárhely) érkeztek a versenyzők, hogy számos sportágban összemérjék tudásukat.

riporter

A Cseresnyés Kollégium lány tanulói kispályás foci és asztalitenisz sportágakban indultak. Pénteken az ünnepélyes megnyitó után Fejes Viktória az asztalitenisz küzdelmekben vett részt. Egymás után nyerte a játszmákat, játéka egyre magabiztosabbá, eredményesebbé vált, a legvégén a győzelmek végső sikerré értek és megszerezte az első helyet.

Másnap számunkra a kispályás focival folytatódtak a küzdelmek. Csapatunk meggyőző fölénnyel uralta a meccseket, és annak ellenére, hogy nagyon rövid volt a mérkőzésidő, minden meccsen rúgtunk gólt/gólokat. A végelszámolásnál két győzelemmel és egy döntetlennel lettünk bajnokok. A mutatott játék alapján a legtechnikásabb játékos Komlósi Anna lett, valamint a gólkirálynői címet Fejes Viktória érte el.

A díjátadáskor minden Cserkós sportoló aranyérmet kapott, valamint szép kupákat is elhoztunk az asztalitenisz és lányfoci győzelemért, illetve a gólkirálynői és legtechnikásabb címért. Az elért sikerek jelzik az egész éves felkészítés eredményességét, amit ezúttal köszönünk Kovács József tanár úrnak, aki a sportot a nevelés nélkülözhetetlen eszközének tekinti, a fizikai fejlesztéshez hasonló fontosságot tulajdonít a mentális és szociális fejlesztésnek is – írta Kiss Pál.

Hozzászólások lezárva.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!