sajatbanner

2024: az ébredés és az apró sikerek éve lehet

Márki-Zay Péter a közösségi médiában mondott újévi köszöntőt.

Nagyon nehéz év volt a 2023-as: az energiaáremelés, a rendkívüli infláció, a magas kamatok nagyon nehéz helyzet elé állították az önkormányzatokat. Hódmezővásárhely pedig különösen nehéz helyzetben volt, hiszen immár hatodik éve küzdünk a kormányzati akadályoztatással is – fogalmazott a polgármester.

Úgy látja, ennek ellenére rendkívül sikeres időszaka volt az elmúlt hat év Hódmezővásárhely történelmének. Boldogabbá, szerethetőbbé, biztonságosabbá tettük Hódmezővásárhelyt. Bebizonyítottuk, hogy tisztességgel, becsülettel és nyugati kultúrával Vásárhely minden korábbi időszaknál jobban tud fejlődni – fejtette ki.

Köszönöm minden munkatársunknak, aktivistánknak és segítőnknek a 2023-as évet és kívánom azt, hogy a 2024-es év legalább ilyen eredményes legyen. 

Habár mindannyian a békére vágyunk, tudjuk, hogy 2024 nem a béke éve lesz. Nem miattunk nem lesz az: a kampányban csak erősödni fog az ellenünk eddig is zajló lejáratóhadjárat és gyűlöletpropaganda – jelentette ki Márki-Zay.

Ez az év lehet az apró sikerek éve

2024. június 9-én egy napon fogunk dönteni az európai parlamenti és a helyi önkormányzati képviselőkről. Az EP-választáson a Mindenki Magyarországa Néppárt nevében kérjük az Önök támogatását. A civilek pártja egyedüliként képviseli az elszámoltatást, a korrupcióellenességet, a rendszerváltást, kultúraváltást, a rendszer üldözöttei melletti kiállást és az Európai Néppárt értékeit – hívta fel a figyelmet.

Hozzátette:

Az önkormányzati választások egyik legfontosabb üzenete pedig, hogy a sikerek, amelyeket Hódmezővásárhelyen mögcsináltunk az ország minden más településén is elérhetőek. A választásokon a legalkalmasabb embereket kell kiválasztani mindenhol, nem pedig pártalapon dönteni. Így faluról-falura, városról-városra tudunk küzdeni az elnyomás és diktatúra ellen.

Legyen ez az ébredés éve: ne dőljenek be a kormánypárt trükkjeinek. Az MMM Ébresztő Magyarország programjával is azt szeretnénk, ha az emberek megvizsgálnák az elmúlt 14 évet és eldöntenék, hogy lehet-e adni azok szavára, akik eddig csak a saját gazdagodásukon dolgoztak, akik soha nem tartották be az ígéreteiket. Így lehet 2024 az ébredés és az apró sikerek éve – fogalmazott Márki-Zay Péter.

Minden vásárhelyinek és az egész magyar hazának kívánok boldog, sikeres, egészséges új esztendőt! 

riporter

Hozzászólások lezárva.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!