Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A Pilvax Kvíz dobogóján a Cseresnyés!

2. helyezett lett a kollégium csapata: Balog Noémi, Halász Kamilla, Fülöp Tamás és Fazekas Zoltán.

A 1848-49-es forradalom és szabadságharc nemzeti ünnepéhez közeledvén március 13-án a Cseresnyés kollégisták jelképesen ellátogattak a Pilvax kávéházba, melynek a vásárhelyi Ifjúsági ház adott otthont. A GAME OF SCHOOLS elnevezésű több fordulós tematikus vetélkedősorozat első állomásán a márciusi ifjakra emlékezve elevenítettük fel a tananyaghoz kapcsolódó tudásunkat.

A vetélkedőre a vásárhelyi középiskolákból érkeztek fiatalok. A két részre osztott megmérettetés első felében a középiskolai történelemórák világát idézve a márciusi forradalommal kapcsolatban kellett különböző nehézségű kérdésekre válaszolni a diákoknak. Ezt követően a költészet és a zene összekapcsolódásának eredményeként megzenésített verseket kellett felismerni.

riporter

A vetélkedő alkalmat adott arra, hogy rendkívüli formában emlékezzünk nemzeti történelmünk eseményére, hogy szórakoztató formában művelődve töltsünk együtt egy kellemes délutánt.

A Cseresnyés Kollégium diákjai végül a dobogó második fokára állhattak fel, melyhez ezúttal is szívből gratulálunk. A 2. helyezett csapat tagjai: Balog Noémi, Halász Kamilla, Fülöp Tamás és Fazekas Zoltán.

A következő fordulón a költészet területére fogunk kirándulni. Áprilisban a RÍM KVÍZ délutánján is ott lesznek a kollégisták. A kellemes tavaszi programot csak ajánlani tudjuk Mindenkinek! Addig is elő a verseskötetekkel és készüljünk közösen a kvízre! – számolt be róla Horváthné Ruzsa Anita igazgatóhelyettes

Hozzászólások lezárva.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!