Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Nyilvános volt, de kiküldték a sajtót, nem készülhetett felvétel a Hód Úszó közgyűlésén

Miután a Vásárhelyi TV operatőre megvárta a tisztújító közgyűlés kezdetét, a szervezők közölték, hogy ,,nyilvános, de nem sajtónyilvános.” Majd az aulából, a bejárati ajtó mellől vettük az ülést, azonban megszavazták, hogy nem készülhet felvétel. Az előzetesnek megfelelően a szülők és a gyermekek Walterné Böngyik Teréziát választották a Hód Úszó SE elnökének.

A közgyűlés előtt Walterné Böngyik Terézia és Márki-Zay Péter váltott szót több percen keresztül. A polgármester szeretett volna a napirendi pontok előtt hozzászólni, köszönteni a jelenlévőket, de ezt nem engedték meg neki, így ő is a bejárti ajtónál követte az ülést. Végül az Egyebekben kapott szót, ahol felidézte: közel jártak ahhoz, hogy Risztov Éva szakmai segítségével egy új, összeolvadt úszó egyesület működjön a városban, azonban ez a Hód Úszó SE visszalépése miatt meghiúsult. Márki-Zay ugyanakkor gratulált az új elnökségnek.

Ahogy sejteni lehetett, az egyesület elnöke Walterné Böngyik Terézia lett, Juhászné Kleczli Katalin ügyvivő elnök, Gál Zoltán szakmai vezető, Bereczki Mariann elnökségi tag, Kárai Péter elnökségi tag.

Az egyesület egyébként saját honlapján és facebook oldalán is, nyilvánosan meghirdette a tisztújító közgyűlést.

vmc_kozlemeny

Hozzászólások lezárva.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!